Jiepie, wat ben ik er blij mee! Ons bureau staat helemaal klaar voor gebruik. Het is nog niet 100% klaar maar ik en mijn lief kunnen er wel al aan zitten om te werken. De computers en printers zijn geïnstalleerd en we kunnen eindelijk samen werken aan 1 bureau!!

Wat ben ik blij met mijn bureau op maat! Ik ben mijn lieverd alvast heel dankbaar dat hij er zo snel werk van gemaakt heeft en aah wat een resultaat! Hier mag hij ook echt wel trots op zijn want het is echt heel mooi en kwalitatief afgewerkt.

Ook op zondag werkt een kleine ondernemer

Als je ervoor kiest om te werken als ondernemer moet je ook af en toe eens je weekend opofferen om ergens te komen. Zeker in het begin vraagt het heel wat om aan klanten te komen en moet je soms eens wat last minut doen maar als je er dan een mooie referentie en een tevreden klant voor in de plaats krijgt. Daar doen we het allemaal toch echt wel voor!

Het is nu eenmaal een keuze die je maakt. Weet dat wanneer je start altijd veel meer tijd in je bedrijf moet steken voordat er echt euro’s uit komen rollen. Mensen moeten je leren kennen want anders komen er echt geen euro’s uit! Als mensen niet weten wie je bent en wat je doet, dan kan je echt niet verwachten dat je klanten zal vinden.

Hoe vind je dan die eerste klant?

Hoe je je eerste klant zal vinden hangt af van branche tot branche. In veel sectoren kan je starten met dichte familie en vrienden maar niet altijd. Voor bepaalde sectoren ben je echt afhankelijk van je eigen netwerk en moet je daarop verder gaan bouwen door te netwerken.

Daarnaast moet je gewoon zorgen dat je ook echt zichtbaar wordt met een website en sociale media. Veel mensen zoeken namelijk de bedrijven waar ze willen kopen via Google of zelfs via sociale media. Dus moet je daar een combinatie van gaan maken.

Dus eigenlijk is het heel simpel! Je moet jezelf zichtbaar maken op elke mogelijke manier en zorgen dat ieder contact moment hetzelfde uitademd. Soms is dat moeilijk want bepaalde sectoren zijn heel vaak ondergeven aan transitie maar zorg er dan voor dat je een expert hebt die je daarin kan gaan ondersteunen.

Ow ja, we waren eigenlijk bezig over het bureau!

Haha, soms heb ik toch ook wel wat last van beroepsmisvorming en kan ik uren zitten vertellen over mijn passie en mijn expertise maar daar gaat het nu eventjes helemaal niet om! Het gaat om die zalige bureau op maat.

Voor het geval je nog niet gezien zou hebben hoe hij eruit ziet… Hier alvast een leuke foto! Voor het geval je graag zelf een bureau zou willen ga alvast even kijken op de website van DWP (= Didi’s Wood Projectz)! Ge weet maar nooit dat je er ook een zou willen of dat je andere hout projecten in gedachten zou hebben. Je zou mij maar ook mijn lief er alvast een heel groot plezier mee doen. Intussen heeft hij mijn dochter, Prinses Indi, ook al plezier gedaan met een zalig prinsessen bed en ja hoor Finn komt heel binnenkort ook aan de beurt want hij mag in het korte in een open bedje slapen.

Ik ben trots!

Ik ben super trots op mijn lief. Hij doet namelijk iets wat hij leuk vindt en dat moedig ik gewoon heel graag aan. Hij werkt hard om te kunnen doen wat hij graag doet, net zoals ik en ja het is best een uitdaging zeker in tijden van Corona maar opgegeven daar denken we echt niet aan.

Moet ik dan eens een Steak laten en eens een boterham eten SO BE IT! Maar ik wil nu voluit voor onze dromen gaan zodat we later kunnen zeggen aan de kinderen “Als je iets wil moet je er hard voor werken en dan zal je goed beloond worden maar geef niet te snel op”.

Dit is eigenlijk iets wat ik aan iedereen zou zeggen! Want het leven is kort, voor je het weet kan het morgen gedaan zijn en wees nu eens eerlijk. Zou jij hele dagen een job willen hebben waarin jij door ongelukkig bent terwijl jij veel meer capaciteiten hebt als jij nu echt zou mogen doen wat je leuk vindt?

Stefanie Deprez

🦋 Freedompreneur @home
👩‍💻 Online Bizz Designer @online.bizz.designer
💖 Lifestyle Blogger @lifestyle.blog.be
💎 Kies voor jezelf en vrijheid @your.own.time

You might also enjoy:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *