The Law of Attraction, het houdt me op dit moment heel erg bezig moet ik zeggen en ja vandaag heb ik het ook weer eens mogen ondervinden! Wees toch maar voorzichtig met wat je wenst want voor je het weet gebeurt het toch maar even!

Die verdomde trap ook! Ik zou een job moeten zoeken ja echt … Zo slecht gaat het op dit moment met mijn business maar goed ja shit happens en problemen zijn er nu eenmaal voor op te lossen. Vrijdag zat ik eens tussen de vacatures te kijken maar …

Het lot heeft er echt een stokje voor gestoken deze keer! De Minion is Handicappe sinds vandaag … Oeps ik heb een trapje gemist en tja helaas mijn voet geblesseerd. Net op het moment dat mijn eigen woorden nog niet koud waren lag ik beneden.

Te koppig voor woorden!

Ja, ik ben dan ook weer zo te koppig om meteen de strijdbijl te begraven. Dan ging ik toch maar weer verder gaan helpen met verhuizen maar helaas mijn voet wilde niet meer mee. Uiteindelijk na een half uur pijn leiden ben ik me dan maar gaan neerzetten op een stoel tot ik naar huis kon gebracht worden.

Zo zie je maar! Soms is koppig zijn echt niet goed en moet je echt wel opletten met wat je zegt. Er wordt vaak gezegd “Ik ga hout vasthouden dat het niet gebeurt” wel na 20 jaar is er toch iemand serieus geblesseerd geraakt van die verdomde gevaarlijke trap.

Het enige voordeel is wel dat ik er niet meer van kan vallen want mijn vader is verhuisd waardoor ik daar toch geen trap meer ga kunnen passen.

De vaartstraat en trappen zijn een gevaarlijke combinatie

Dat is alvast mijn onlogische conclusie, na 3 trappen in de vaartstraat te passen! Ja, 3 keer ben ik van een trap gedonderd die uitkijkt op de vaartstraat in Roeselare! De eerste 2 keer ben ik op het spoed beland maar deze keer heb ik toch even gepast gezien Corona.

Ik had net voor mijn val nu gezegd dat het echt grappig was dat er in 20 jaar niemand van het trapje was gevallen en zich deftig pijn had gedaan … De volgende keer ga ik 2 keer men tong omdraaien voor ik dit ga zeggen! Want zo zie je maar 1 seconde is genoeg om iets tegen te komen.

Dat is nu ook wel de reden waarom ik echt ook zeg van ik leef vandaag want het kan morgen echt gedaan zijn! Ik heb helemaal nergens spijt van… Van helemaal niets wat ik de laatste 3 jaar heb gedaan. Was het perfect? Absoluut niet! Maar het heeft me heel veel gebracht waardoor ik nu het gevoel heb dat ik echt op het punt ben waar ik eigenlijk echt wou zijn.

The Law of Attraction is dus gene zever

Op de een of de andere manier zal ik hier dus waarschijnlijk om gevraagd hebben zodat ik eigenlijk helemaal geen enkel excuus meer heb om alsnog een succes te maken van Online Bizz Designer en alle andere dromen die ik eromheen heb staan.

Bovendien zou ik dit ook echt niet kunnen zonder de mensen die nu om me heen staan! Ik ben super blij, dankbaar maar ook trots op iedereen die nu heel dicht bij me staat. Iedereen probeert het beste te maken van een Sh*tty situatie. Want het is voor iedereen op dit moment echt heel moeilijk en zeer lastig omdat we heel erg beperkt worden in wat we wel en niet mogen.

Dat is lastig… Maar positief blijven is de boodschap en dan gaan we toch maar het goede voorbeeld gaan geven. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn lief, mijn kindjes en natuurlijk ook mijn dichtste familie die het ook niet gemakkelijk heeft.

Dus wees vooral voorzichtig wat je wenst

Het is dus heel belangrijk om hier echt eens bij stil te staan. The Law of Attraction is toch een onzichtbare kracht als het ware die je verder kan brengen. Als je dit samen zet met een goede en positieve mindset dan kan je al een heel eind verder komen.

Blijf vooral echt positief, denk aan iedereen om je heen en hoor eens hoe het met hen gaat. Iedereen begint echt op zijn laatste te lopen met alle kl*te maatregelen waarvan niemand de logica snapt maar denk even aan iemand die nu op dit moment in je dichtste omgeving een moeilijk moment door moet en neem even contact met hen op.

Geloof me je kan er iemand echt een heel groot plezier mee doen! Doe dat voor jezelf maar ook voor hen want je zal merken dat je er allebei wel wat aan zal hebben. We zitten nu in tijden waar we echt af moeten van egoïsme en eventjes moeten denken aan anderen ook!

Stefanie Deprez

🦋 Freedompreneur @home
👩‍💻 Online Bizz Designer @online.bizz.designer
💖 Lifestyle Blogger @lifestyle.blog.be
💎 Kies voor jezelf en vrijheid @your.own.time

You might also enjoy:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *